お知らせ
「ママ牛」 販売開始のご報告です
Report on the start of sales of "Wagyu"
RESTAURANT MAMA.の推しメン!!A4ランク黒毛和牛 雌牛(お店の名前がママだけにね♡)
Recommendation of RESTAURANT MAMA.! A4 rank Japanese black beef cow
ミシュラン 三ツ星店から任されたお肉屋さんが自ら目利きをした最高級の雌和牛
The finest Japanese Wagyu beef that the butcher appointed by the Michelin 3-star restaurant connoissured himself
全体の20%しか流通しない雌牛
Cows that circulate only 20% of the total
雌牛の脂は去勢牛や雄牛と異なり脂の溶ける温度が低く
Unlike cows and bulls, the fat of cows has a low melting temperature.
不飽和脂肪酸が多く含まれており、食べたときにいやなしつこさは無く
It contains a lot of unsaturated fatty acids, and when you eat it, you don't feel uncomfortable
深く風味豊かな肉の旨さが出ます
The flavor of the meat is deep and flavorful.
※不飽和脂肪酸は常温で固まりにくく体内で液体であるのが特徴で、
*Unsaturated fatty acids are characterized by being hard to solidify at room temperature and being liquid inside the body.
血中の中性脂肪やコレステロール値を調整する働きがあります
It has the function of adjusting the neutral fat and cholesterol levels in the blood.
【㉑ママのおすすめセット】 5378円(税込)
㉑Recommended set
①サーロイン②イチボ③もも④カルビ⑳特製タレ45cc
①sirloin②aitchbone meat③thigh meat④bone-less short rib⑳sauce45cc
※お肉はそれぞれ100gすべて、A4和牛メス牛
100 grams of each meat, A4 Wagyu cow
飲食業営業許可
Restaurant business license
食肉販売業許可
Meat sales business license
魚介類販売業許可
Seafood sales business license
惣菜製造業許可
Side dish manufacturing license
菓子製造業許可
Confectionery manufacturing license
酒類販売許可
Liquor sales license
私たちは上記を取得しております
We have obtained the above
RESTAURANT MAMA.
107-0062
東京都港区南青山7-4-17 1F
1F, 7-4-17 Minami-Aoyama, Minato-ku, Tokyo
03-6433-5573
営業11:00~
Business hours 11:00~