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バンジャマン・ルルー
天才的テロワールの表現者
バンジャマンは、非常に才能の溢れるワイン生産者です。ボーヌの交差点のすぐ近くにあるドミニク・ラフォンと共同の建物で、彼自身のネゴシアンとして、2007年バンジャマン・ルルーのファー ストヴィンテージをスタートさせます。
彼は赤、白のブドウを独占購入、樽での購入はしません。ブドウ栽培にこだわりを持ち、畑に何度も足を運び栽培者と協力し理想とする栽培方法農薬の制限を徹底しています。畑の6割以上がリュット・レゾネ、 残りはビオロジック。ビオディナミを展開するドメーヌの畑(オークセイ・デュレス) からも僅かながらブドウを入手しています。
Benjamin Leroux バンジャマン・ルルー
アペラシオン以上のより格上の畑にに隣接し、同様の土壌基質から極めて高品質のブドウを得ることができているのも特徴です。 ボルドーのシャトー・コスディストゥルネルでもワイン醸造の多くを学んでいただけに彼の造るワインは完成度があります。
ネゴシアンでありながら、アペラシオンの個性を忠実に表現するフロンティア 精神が形となっています。今後、彼の造るワイン達がどのようになっていくのかが楽しみなバンジャマン・ルルーです。
2017 ブルゴーニュブラン 4590円(税込)
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Banjaman Leroux
Genius terroir artist
Banjaman is a very talented winemaker. In a building communal with Dominique Lafon, right next to the intersection of Beaune, as his own Negosian, Farr of Banjaman Leroux will start his strike vintage in 2007.
He exclusively buys red and white grapes, not in barrels. He is particular about viticulture, and he visits the fields many times and cooperates with growers to thoroughly limit the ideal cultivation method and pesticides. More than 60% of the fields are lut raisonne, and the rest are biologic. A small amount of grapes are also obtained from the domaine field (Auxey-Dures) where biodynamics are developed.
Benjamin Leroux
Adjacent to higher-grade vineyards above the Appellation, it is also characterized by the ability to obtain extremely high quality grapes from similar soil substrates. He also learned a lot of winemaking at the Château Cosdisturnel in Bordeaux, so the wines he makes are perfect.
Despite being a negocian, it has a frontier spirit that faithfully expresses the individuality of the appellation. Banjaman Leroux is looking forward to seeing what his wines will look like in the future.
2017 Burgundy Blanc 4590 yen (tax included)
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