お知らせ

Deep, intense red. Rich aromas of ripe black fruits, licorice, and sweet spices. Firm yet elegant tannins on the palate.

Scents of gooseberry, tobacco, and graphite. Smoky finish.

Producer: Cave de Tain
Variety: Syrah
Region: Rhône, France

Vacation:

Soil: Granite, steep slopes with amphitheaters and terraces
Climate: Continental with Mediterranean influences

Vinification: Hand-harvested. Exclusive reception for organic grapes.
Traditional fermentation in concrete tanks at 28°C, followed by careful extraction.
Post-fermentation maceration at high temperatures (30-32°C).

Aging: 18 months in 228L barrels (single-use).

濃く深い赤。熟した黒系果実、リコリス、甘いスパイスの豊かなアロマ。味わいは、しっかりしているがエレガントなタンニン。

すぐりの果実酒、たばこやグラファイト(黒鉛)。後味はスモーキー。

生産者Cave de Tain
カーヴ・ド・タン
品種シラー
生産地域フランス、ローヌ

栽培

土壌:花崗岩、円形劇場やテラス状に広がる急斜面
気候:地中海の影響を受けた大陸性気候

醸造
手摘みで収穫。オーガニックぶどう専用のレセプション。
28℃コンクリートタンクで伝統的な発酵、丁寧な抽出。
発酵後の高温マセラション(30~32℃)

熟成:228L樽(1回使用)で18ヶ月熟成

約3時間前